Researcher i Word 2016

Researcher är en intressant nyhet som du hittar under fliken Referenser. Den hjälper dig hitta citat, bilder och citerbara källor. Den är praktisk då du stannar kvar i Word, i stället för att ständigt Googla dig fram till ett oändligt antal länkar för att hitta information.

Researcher

 

I sökfältet har jag sökt efter artisten George Michael, och får då fram en översikt med länkar till bilder, samt webbsidor och böcker om honom. Men man kan ju undra varför Microsoft i Sverige inte gjort någon översättning på researcher.

 

 

 

Researcher-2

Bredvid ikonen Researcher finns Smart sökning, som påminner om researcher. Här måste du först markera en text du vill veta mer om. Då poppar ett fönster upp till höger och du slipper Googla dig fram för att få sökresultat. Smart sökning finns även i Excel och Powerpoint.

 

This entry was posted in Office 2016 and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *