Bloggen väcks till liv

Efter en längre tids sjukdom kan jag nu skriva nya inlägg på denna blogg. Ambitionen är att bli en kunskapsbank för Microsoft Office användare och här finns redan över 400 inlägg som är sökbara.

Framöver kommer jag att skriva mycket om nyheterna i Office 2016 och Office 365 som idag ofta kombineras bland företag och organisationer. Det finns oerhört mycket nytt i Microsofts molntjänster och uppdateringar sker hela tiden. Här gäller det som användare att hänga med.

Jag får ofta frågor om olika hur man ska lösa olika problem i Office och jag försöker besvara när jag kan. Försök då att ställa frågorna så ingående som möjligt och det går bra att skicka mejl till mig med exempelfiler. Då blir det lättare att lösa frågorna. Min mejladress finns på menyn Om datamentor.

Bengt Danebring

This entry was posted in Office 2016, Office 365. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *