Outlook krasch efter patch

Den 12 november hände det. Efter en sedvanlig uppdatering av Windows, började Outlook bete sig mycket underligt. När jag maximerade fönstret, sluta Outlook att fungera och startade om. När jag läste ett mejl startade Outlook om efter några minuter, och så samma procedur igen. Outlook slutade att fungera.

Outlook är en affärskritisk e-postklient. De flesta verksamheter är beroende av att e-post fungerar. Även så i mitt fall och när Outlook beter sig underligt, blir man bekymrad och undrar vad som står på. Dagen efter den 13 november kom en ny uppdatering av Windows och nu fungerar Outlook normalt. Microsoft brukar aldrig kommentera eventuella misstag med säkerhetsuppdateringar. Men det gör Office Watch. Läs nedan hur patchen ställde till det i USA.

Office Watch

This entry was posted in Outlook 2010 and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *